Servis desktop računara - sve usluge - Sve za komp

Sve za servis desktop računara
Novi Beograd

Instalacija sistema Windows, Linux, Mac

Instalacija sistema na laptopu ili desktop računaru je potrebna ako ste kupili ili imate prazan računar ili laptop bez operativnog sistema.

Čišćenje virusa

Računar Vam je zaražen virusom? Sve za komp vrši kvalitetno, brzo i temeljno čišćenje virusa. Garantujemo rešenje problema, postavljanje nove zaštite i maksimalnu sigurnost Vaših podataka!

Optimizacija sistema

Sve za komp nudi visokoprofesionalnu uslugu optimizacije sistema! Samo jedan tretman i Vaš kompjuter će opet raditi kao prvog dana. Vaše je samo da nas kontaktirate...

Čišćenje kompjutera

Servis Sve za komp, između ostalog, vrši i uslugu detaljnog čišćenja kompjutera. Kod nas možete očistiti desktop i laptop računar, notebook, tablet i smartfon . Očistite svoj kompjuter i vratite mu nekadašnju živost!

Dijagnostika kvara na računaru

Brza i profesionalna dijagnostika kvara na računaru i laptopu otkloniće sve Vaše nedoumice! Kontaktirajte naš servis i već danas zakažite dijagnostiku. Vreme je novac!

Zamena napajanja

Imate problem sa napajanjem Vašeg računara? Sve za komp obavlja visokoprofesionalne popravke i zamene napajanja kod računara. 100% sigurno, brzo i povoljno!

Zamena procesora

Želite da Vaš računar radi brže i pouzdanije? Rešenje je ugradnja novog procesora. Sve za komp vrši profesionalnu zamenu procesora kod svih tipova računara.

Održavanje računara

Servis računara "Sve za komp" nudi profesionalno održavanje računara, računarskih mreža i sistema. Pouzdan i zdrav računar je od vitalnog značaja za naš svakodnevni život i rad.

Povezivanje štampača

Kupili ste štampač i ne znate kako da ga povežete s računarom? Ili znate kako da ga povežete ali ipak neki problem postoji koji ne znate da rešite ? Sve za komp je tu da Vam da pomogne.

Call Now Button