Sve za servis laptop računara
Novi Beograd

Čišćenje laptopa

Da li se Vaš laptop preterano zagreva? Ili se gasi već nakon nekoliko minuta rada? Da li ventilator preaktivno radi? Ukoliko potvrdno klimate glavom, onda je Vašem laptopu potrebno generalno čišćenje.

Zamena ekrana na laptopu

Potrebna Vam je zamena ekrana na laptopu? U servisu Sve za komp možete rešiti sve probleme vezane za ekran Vašeg laptopa.

Zamena tastature na laptopu

Imate problem sa tastaturom? Prosuli ste tečnost? Tasteri Vam baguju ili uopšte ne reguju? Servis Sve za komp vrši zamenu tastature na laptopu.

Zamena DC konektora na laptopu

Laptop Vam ne reaguje na punjač? Dolazi do učestalih prekida na napajanju? U tom slučaju je potrebna popravka ili zamena DC konektora.

Popravka laptop kućišta

Zamena šarke na laptopu i svi ostali kvarovi na kućištu laptopa. Sve za komp Vam nudi profesionalnu popravku i zamenu oštećenog kućišta laptopa.

Nadogradnja memorije na laptopu

Laptop Vam je usporen? Nije u stanju da isprati Vaše zahteve? Želite brži i pouzdaniji rad? U servisu Sve za komp možete povoljno nadograditi memoriju Vašeg laptopa.

Zamena invertera na laptopu

Vaš laptop ne emituje sliku? U preko 50% slučajeva krivac je neispravni inverter. U servisu Sve za komp možete brzo i povoljno rešiti ovaj problem.

Reballing čipova na laptopu

Zabrljana slika, ili njen potpun gubitak na ekranu Vašeg laptopa, znak je da je otkazao grafički čip. Sve za komp radi profesionalni rebbaling čipova sa najsavršenijim mašinama.

Zamena lampe na LCD-u laptopa

Pregorela Vam je lampa na ekranu Vašeg laptopa? U servisu računara Sve za komp možete brzo i povoljno rešiti ovaj problem. Nakon obavljenog posla Vaš ekran će ponovo zasijati punim sjajem!

Popravka punjača za laptop

Punjač Vašeg laptopa je potpuno ili delimično neispravan? Potrebna Vam je popravka ili zamena postojećeg? Servis računara Sve za komp vrši popravke i zamene punjača za laptop.

Call Now Button