Laptop servis Novi Beograd - Servis laptopova kod Arene

Servis laptop računara
Novi Beograd

laptop Servis kod Arene - brzo rešenje za sve laptop probleme

Brza i efikasna popravka laptop računara po povoljnoj ceni i uz garanciju. Koji god kvar da vam zadaje probleme, Sve za komp, laptop servis Novi Beograd ima brzo i efikasno rešenje.
Laptop servis kod Arene vam je na usluzi za sve brendove kompjutera – Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, MSI, HP, Dell, IBM, Lenovo, Sony, Apple – bez obzira na to koja vrsta popravke vam je potrebna.

Radno vreme

Pozovite servis laptopova Sve za komp Novi Beograd,
dođite u naš lokal kod Arene ili nam pišite

Pozovite nas

Najčešći kvarovi laptop računara

Postoje dve vrste kvarova koje mogu zadesiti bilo koji laptop računar: hardverski i softverski. Iako svaki od njih zahteva drugačiji pristup kako bi bio rešen, simptomi koji vas muče mogu biti veoma slični:

Sve ovo može biti uzrokovano lakšim ili težim kvarom koji može izazvati nove. Kako bi to sprečili dovoljno je da svoj računar donesete u Sve za komp laptop servis Novi Beograd. U najkraćem roku uradićemo dijagnostiku vašeg laptop kompjutera i uraditi servis. Većinu kvarova popravljamo u roku od 30 minuta do 2 sata, dok za veće kvarove može biti potrebno par radnih dana.
Prilikom servisiranja u vaš laptop ugrađujemo isključivo originalne delove čime se osigurava da će vaša mašina još dugo raditi stabilno, bezbedno i pouzdano. S druge strane, ekspresno obavljamo instalaciju operativnog sistema, drajvera i programa na vaš računar kao i uslužno čišćenje laptopa od virusa kao i sve druge zamene delova – od flat kabla do spasavanja podataka sa računara.

Servis laptopova Novi Beograd - mesto gde ste vi na prvom mestu

Znamo da odlazak u laptop servis nije nešto čemu se bilo ko raduje jer to znači da imate problem. Možda vam nije ni zgodno da donesete svoj računar do servisa ili sete zabrinuti za bezbednost svojih podataka. Budite bez brige. Servis Sve za komp želi da vam maksimalno olakša stvari.
Sve za komp servis laptop računara kod Arene vam garantuje:
 • sigurnost svih vaših podataka koje čuvate na računaru
 • informisanost pre popravke – nakon što ustanovimo gde je kvar vi dajete odobrenje za servisiranje
 • profesionalni servis laptopa – na vašem računaru će raditi stručni serviseri, a svi delovi koje ugrađujemo su sertifikovani i sa garancijom
 • brzu popravku bez nepotrebnog gubljenja vremena
 • 6 – 12 meseci garancije na ugrađeni deo.

servis laptopa na daljinu

Laptop vam se pokvario, a hitno vam je potreban?

Kako bi smo vam maksimalno uštedeli vreme pružamo vam daljinsku podršku i mogućnost da serviser dođe kod vas u slučaju da se radi o manjem kvaru.
Ukoliko je moguće rešiti problem na ovaj način, vaš računar će raditi „ko švajcarski sat“ i nema potrebe da dolazite do servisa.

Kolika je cena popravke laptopa?

Cena servisiranja laptopa na Novom Beogradu zavisi od vrste i ozbiljnosti kvara.
Nakon što nas kontaktirate i opišete nam šta se dešava sa vašim računarom, ukoliko se radi o manjem kvaru možete odmah dobiti procenu cene popravke.
U slučaju da je potrebna ozbiljnija popravka neophodno je da prvo uradimo dijagnostiku na laptopu. Računar možete doneti u servis laptop računara Sve za komp ili nam ga poslati putem bilo koje kurirske službe.
Nakon završetka detaljne dijagnostike javićemo vam kolika je cena popravke i pitati da nastavljamo sa servisiranjem vašeg laptopa.
Cena dijagnostike iznosi 500 – 1.500 dinara u zavisnosti od utrošenog vremena.
Međutim, u slučaju da popravljamo vaš računar, dijagnostika je BESPLATNA.
Svakako, imajte na umu da postoje i kvarovi koji su nerešivi, kao i oni koji čine da je isplativije kupiti novi račuanar umesto popravke starog. Nakon što utvrde o kakvom se problemu radi, naši serviseri će vam dati savet i ponuditi rešenje koje je najbolje po vas.

Laptop servis Sve za komp Popravlja

Usluge laptop servisa

Sve za komp laptop servis nudi širok dijapazon usluga. Kod nas možete servisirati sve marke i modele laptopa: Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, MSI, HP, Dell, IBM, Lenovo, Sony, Apple (MAC, iPad, iPod) i dr.

Uz pristupačne cene, Sve za komp vrši razne tipove usluga:

 • instalacija sistema, programa, antivirusa i svi softverski kvarovi na laptopu
 • zamena ekrana na laptopu
 • čišćenje laptopova
 • zamena DC konektora na laptopu
 • zamena grafičkog čipa i reballing
 • zamena invertera
 • popravka punjača za laptopove
 • zamena tastature na laptopu
 • zamena šarki i kućišta na laptopu
 • zamena lampe u ekranu
 • zamena flet kabla
 • nadogradnja memorije na laptopu
 • spasavanje podataka sa laptopa
 • zamena i popravka matične ploče i dr.

Procedura laptop servisa

Prvi korak je da nas kontaktirate. Od obostrane je koristi da nam odmah saopštite model laptopa. Nakon toga možete nam opisati ključne simptome. 

Po potrebi i dogovoru, naši serviseri mogu izaći na teren za manje kvarove. U suprotnom, potrebno je da donesete laptop u naš servis. 

Ukoliko ste onemogućeni, možete nam poslati računar putem bilo koje kurirske službe.

Bilo kako bilo, mi smo tu da Vam damo najbolji savet za najbolje rešenje!

 

detaljna dijagnostika

Nakon prijema uređaja u servis, radi se detaljna dijagnostika. Pravilna dijagnoza je od ključnog značaja! Ona locira glavni kvar, nakon čega je moguće formirati cenu popravke.

Po formiranoj ceni, Vi opet, na kratko, stupate na scenu. Da li, naime, želite ili ne želite popravku po utvrđenim uslovima?

Ukoliko se predomislite, plaćate samo dijagnostiku (500 – 1.500 dinara, u zavisnosti od utrošenog vremena). Ako je vreme za rad, dijagnostika se ne naplaćuje.

Naravno, sigurno Vam je poznato da postoje nerešivi kvarovi. Ili da je u nekim slučajevima isplativije kupiti novi laptop.

Pozovite servis laptop računara Sve za komp Novi Beograd ili
dođite u naš lokal kod Arene

Pozovite nas

Call Now Button